STIHL TIMBERSPORTS® COVID-19 INFO

STIHL TIMBERSPORTS® FÖRLÄNGER BESLUT OM INSTÄLLDA ARRANGEMANG MED ANLEDNING AV COVID-19

Hälsa och säkerhet fortsätter att vara vår högsta prioritet för publik, atleter och alla inblandade. Med anledning av detta förlänger vi beslutet med att ställa in alla TIMBERSPORTS® arrangemang till och med juni 2020 på grund av den rådande COVID-19 pandemin. 

Det inkluderar STIHL TIMBERSPORTS® World Trophy 2020 och STIHL TIMBERSPORTS® Rookie-VM. Mästerskapen skulle ägt rum den 21 respektive 22 maj på Rathausplatz i Wien, Österrike. Båda mästerskapen ställs in.

I tillägg till tävlingar kommer alla STIHL TIMBERSPORTS® aktiviteter som träningsläger, möten, nybörjarläger och shower ställas in fram till och med juni 2020. Vi vill understryka att det inte var ett lätt beslut att ta men genom löpande övervakning av situationen anses det vara nödvändiga åtgärder för att hjälpa till att skydda folkhälsan och allmänt välmående. 

Vi fortsätter att följa utvecklingen på en daglig basis och kommer att kommunicera vartefter nya beslut tas. STIHL TIMBERSPORTS® kan komma att vidta ytterligare åtgärder vid behov som kan komma att påverka arrangemang utöver juni 2020. 

Vi hoppas kunna fortsätta våra aktiviteter så snart vi kan och när situationen tillåter oss att göra det på ett ansvarsfullt sätt. Om du, liksom oss, saknar sporten i dessa tider kan du hitta höjdpunkter och tävlingssändningar från tidigare tävlingar på vår YouTube kanal: https://www.youtube.com/user/STIHLTIMBERSPORTStv/playlists

Tack för er förståelse under dessa svåra och osäkra tider.

Ta hand om er!