Armin Kugler, AT, och Pierre Puybaret, FRA

STIHL TIMBERSPORTS® Covid-19 Uppdatering

Kära TIMBERSPORTS® fans, vi beklagar att meddela att årets European Trophy och det individuella världsmästerskapet ställs in på grund av det ökade antalet smittade av Covid-19 som i samband med de tyska restriktionerna har gjort det omöjligt att hålla tävlingarna.

European Trophy var planerat till söndagen den 8 november och Bavaria Film Studios i tyska München och är kvalificeringen till World Trophy 2021. Information om nya kvalifikationsdetaljer kommer längre fram.

Det individuella världsmästerskapet var planerat att ersätta det VM som ursprungligen skulle ägt rum i Partille Arena utanför Göteborg. Planen var att i stället arrangera individuella världsmästerskapet söndagen den 29 november och då på samma plats som European Trophy i München. 

Beslutet att ställa in de båda tävlingarna har tagits med hänsyn till hälsa och säkerhet för alla atleter, partners och anställda. Vi ser fram emot att kunna presentera spännande internationella TIMBERSPORTS® tävlingar igen när det är säkert att göra så. Besök vår webb för mer information.

Tack för ert fortsatta stöd och förståelse.